چیزی که هیچ وقت از زندگی آدما حذف نمیشه یه غذای خوب و خوشمزس ...

کیک سیب

مواد لازم

سیب 5-6 عدد متوسط شیرین

آرد یه لیوان

بیکینگ پودر 2 ق.چ

روغن مایع نصف لیوان

پودر نارگیل 2-3 ق.غ

شکر یه لیوان سر خالی

تخم مرغ 3 عدد

دارچین 1ق.غ یا بیشتر

شیر: نصف لیوان

اول سیب ها رو بشورید پوست بگیرید و خرد کنید و با دارچین حسابی قاطی کنید( من یه مقداریشم رنده و خرد ریز ریز کردم ریختم لای مایع کیک)

 

بعد مواد کیک رو یه این صورت آماده  کنید. تخم مرغ( زرده و سفیده جدا) . زرده به اشافه وانیل و شکر خوب خوب بزنید.

سفیده رو حسابی بزنید تا پف کنه و از ظرف نریزه

زرده با سفیده مخلوط

با لیسک هم بزنید پفش نخوابه

نصف خشکیا رو _ آرد  و بکینگ پودر و یه ق.غ دارچین ) بریزید توش.

بعد روغن رو بریزید

بعد بقیه آردیجات رو

بعد پودر نارگیل رو

بعد سیب خرد شده رو( رنده و ریز ریز شده رو فقط بریزید)

اگه دوست داشتید گردو بریزید.

بعد مواد رو بریزید داخل قالب چرب شده و ارد پاشی شده.

بعد روش سیب های دارچینی رو بچینید.

بعد فرش بدید توی فر از یه ربع بیست دقیقه پیش گرم شده با دمای  190 درجه  چهل دقیقه تا 50 دقیقه بمونه. با خلال دندون امتحان کنید اگه کیک که از لای سیبا زده بیرون پخته بود آمادس.

نوش جونتون.

 




با تشکر از سایت 101 رسیپی

+ تاريخ پنجشنبه 12 آبان1390ساعت نويسنده سارا |