X
تبلیغات
آشپزخونه سارا خاله! - طرز تهیه وک( غذای چینی خوشمـــــــــــــزه!)

چیزی که هیچ وقت از زندگی آدما حذف نمیشه یه غذای خوب و خوشمزس ...


اما اول بگم که این پست یه برداشت( همون کپی ) از وبلاگ یکی از دوستامه:

http://hehalle.persianblog.ir/post/76

که این لینکشه و هرکی بخواد میتونه اصلشو اونجا بخونه، اما من چون یه ذره دستور سسشو عوض کردم ( و اون سس یه سس ایتالیاییه) اینو جدا اینجا نوشتیدم:

خب، خانومای عـــــــــــــــزیز!


اول از همه، مواد لازم :


مواد لازم برای وک (برای دو نفر)

پیاز متوسط خلالی شده _______________________________ 1 عدد

فلفل دلمه ای خلالی شده ____________________ نصفی از هر رنگی

قارچ ورقه شده_____________________________ 200 گرم (از هر مدل قارچی که داشتین)

کلم بروکلی خرد شده____________________________ 300 گرم

هویج خلال شده _______________________________ 2 عدد متوسط

سینه مرغ خلالی خرد شده________________________ نصف سینه کامل

جعفری خرد شده _____________________________________ نصف پیمانه

نمک و فلفل ___________________________ به میزان لازم

پنیر پیتزا ____________________________________ برای روی غذا( هرچی دوست داشتین)

نودل** _______________________________________ 2 بسته یک نفره

خامه ________________________________________ 2 قاشق تپل برای نودل

روغن برای سرخ کردن

**: منظور از نودل همون رشته های آسیای شرقیه، به اسم نود الیت میتونید از سوپری محلتون بخرید. قیمتشم 400 تومن ایناست ...


خب، حالا مواد لازم برای سس ایتالیایی:

گشنیز _______________________________________یک پیمانه

آب مرغ ( یا عصاره مرغ) ______________________________ یک پیمانه

سیر _____________________________________________ 4-5 حبه درشت

پیاز ______________________________________________ یه دونه متوسط

آویشن ___________________________________________ نصف قاشق چایخوری

خامه ____________________________________________ 3-4 قاشق غذاخوری تپـــــــــــــــــل

نمک و فلفل _________________________________________ هرچی عشقته!


خب، می رسیم به طرز تهیه :

اول باید خود وک رو درست کنیم و تو آخرای کار مشغول درست کردن سسش بشیم تا تازه بمونه

خب باید همه مواد رو رشته رشته خورد کنید:

مرغ رو بذارید بپزه و بعد از پختن رون رو ریش ریش کنید( اگه قبل از پختن اونو خورد کنید، حبه ای خیلی بهتره چون زودتر می پزه) بعد که شروع کرد به سرخ شدن ( با یه ذره روغن هااا) نمکشو تنظیم کنید. جعفریهارو هم بریزید روش و یه تفت بدید و بذاریدش کنار.

کلم بروکلی و هویج رو جداگونه با یه ریزه آب بذارید آبپز بشه، نمکشونو بزنید، به هویج هم یه پینچ شکر اضافه کنید.

وقتی آبپز شدن اونا رو تو یه ظرف بریزید و برید سراغ بقیه مواد..

پیاز رو هم که رشته رشته ای خورد کردید رو بریزید تو روغن و با قارچ و فلفل دلمه ای سرخ کنید( نمک رو تنظیم کنید) و بعد از سرخ شدن با هویج و کلم بروکلی قاطی کنید توی یه ظرف.


نودل ها رو با یه ذره آب مثلا نصف استکان بذارید توی یه قابلمه کوچیک تفلون( مثلا تو شیرجوش) و درشو بذارید، بعد از چند دقیقه که باز شدن از هم ادویه مخصوصشو که داخل بسته بندیشه بریزید روش و هم بزنید( اگه آبش تموم شد و داشت می سوخت باز آب بریزید؛ اما آخرش نباید آب داشته باشه، فقط یه ذره شل میشه) درشو هم بذارید، دو دقیقه ای می پزه و بعدشم می سوزه، حواستون باشه وقتی پخت درشو باز کنید و دو قاشق تپل خامه بریزید روش و هم بزنید و بذارید کنار.

خب حالا توی یه ظرف که می خواید غذا رو توش سرو کنید و تو ماکروفر هم دووم بیاره کفش نودل رو بریزید و صافش کنید. بعد روی اون مرغ رو که با جعفری قاطی کردیم بریزید، بعد هم روی اون بقیه مواد رو که قاطی کرده بودیم رو بریزید. آخر سر هم باید روش سس رو بریزید که دستورشو میگم الان . بعدشم روی اون پنیز پیتزا رو میریز که همه رو به هم بچسبونه و میذارید تو ماکرووفر دو دقیقه که پنیرش آب بشه.


دستور سس ایتالیایی:


خب!

پیاز خورد شده ( همه چیزو ریز ریز خورد کنید) و سیر رو تفت بدید و آب مرغ رو بریزید روش، گشنیز خورد شده رو هم بریزید روش و بذارید یه ذره بجوشه و غلیظ شه، بعدشم آویشن و ادویه هارو بریزید و خامه رو هم ( همون 4 قاشقی که گفتم بریزید روش و هم بزینید و بذاریدش کنار.


چند تا نکته:

1- کلا همه مواد این غذا اختیاریه، اما من برای کسایی که کلم بروکلی دوست نداشتن یا هویج دوست نداشتن یا هرکدومشو این غذا رو پختن و صادقانه بگم ، عاشقش شدن!

2- اگه از عصاره مرغ استفاده کردین گول نخورید و نمک زیاد نریزید چون عصاره وحشتناک شوره و غذاتون شور میشه

3- پنیر پیتزا اختیاریه ، من باری این اضافه کردم که شبیه لازانیایی چیزی بشه، که خیلی هم خوب شد چون قطعه قطعه میبریدیم میخوردیم.

4 - این که میگم مواد رو رشته رشته خورد کنید برای قشنگی کاره

5- وک یعنی ماهیتابه گود!

6- روغن رو خیلی خیلی کم بریزید که چرب نشه، چون خامه خیلی داره

7- این غذا واقعا برای دو نفر نیست، بلکه بیشتر!

8 - خامه رو حذف نکنید، کل طعم غذا به خامشه

9- تموم شد!


+ تاريخ پنجشنبه 18 شهریور1389ساعت نويسنده سارا |